Csapatépítés; Képzések, Tréningek

 

Csapatépítés; Képzések, Tréningek

Minden csapat igénye más és más! Amennyiben csapatépítő programot szeretne, igyekszünk olyat ajánlani, amely az Ön által megjelölt cél felé tereli a résztvevőket - legyen az bizalom építése, a csapatszellem erősítése, konfliktuskezelés vagy egy egyszerű fizikai átmozgatás, esetleg különleges, tematizált vetélkedő...

A neves előadóink által tartott témák állandó választékából álljon itt egy rövid kivonat - amolyan kedvcsinálóként. Aki pedig a választék átböngészése során egyik programnál sem érezte, hogy ebben szívesen részt venne, keressen minket elérhetőségeinken, biztosan találunk megoldást!

D.I.SZ.K. (Character business)

Miért a karakter az, ami igazán számít?A munkánk során az elkötelezettségünk határozza meg, hogy mit akarunk tenni, a kompetenciáink határozzák meg, mit vagyunk képesek megtenni a cél érdekében, de a karakterünk határozza meg azt, hogy ténylegesen mit fogunk csinálni.

A tréning célja: megismerni saját karakterünket, és megérteni, hogyan hat a magatartásunk másokra. Megismerni, tisztelni, megbecsülni és értékelni az egyének közötti különbségeket. Stratégiákat kialakítani az eredményesség fokozására a másokkal való együtt dolgozás során. Növelni hatékonyságunkat a feladatok végrehajtásában a másokkal fenntartott kapcsolat javítása révén.

Vezetői tréning

A hatékony vezetők ... hosszú időn át fenntartható pozitív magatartást, teljesítményt és eredményeket kapnak.

                              ... segítik az átlagos embereket, hogy azok átlagon felüli eredményeket érjenek el.

A tréning célja: megismertetni a résztvevőket a helyzetektől, körülményektől, és a munkatársaik felkészültségétől függő vezetési stílusokkal, és felkészíteni őket a megfelelő vezetési stílusok, illetve vezetői magatartások helyes alkalmazására a munkájuk során.

Időgazdálkodás tréning

Retorikai tréning (retorika, üzleties öltözködés, prezentációs technikák)

Testre szabott, az ügyfél által választott tematikájú tréningek igény szerint félnapos, egynapos vagy kétnapos időtartamban.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!