Programajánló

Védikus asztrológia

Védikus asztrológia

A védikus asztrológia egy több ezer éves tudomány, amit a mai napig egyetemi szinten lehet tanulni és a mai napig az indiai kultúra olyannyira szerves része, hogy százmilliók használják ezt a tudást támpontként a mindennapi életükben. A védikus asztrológia rendszerében csillagászati számítások révén, és az égben látottak szerint állítják fel a születési képletet.

tovább

Masszázs

Masszázs

A masszázs a feszes, fiatal bőr titka, az egészség és harmónia kulcsa. Nagyon kellemes, belső harmóniát, jó közérzetet teremtő kezelési módszer.

tovább

Festőtanfolyam

Festőtanfolyam

Festőtáborunkban a résztvevők megismerkedhetnek a szabadban, a természet utáni festés technikáival, elmélyülhetnek a tájképfestészetben, csendéletekben.

tovább

Ökrösszekér-túrák

Ökrösszekér-túrák

A csodálatos Somogyi-dombság lankáin a szabadon tartott ökrökkel igazi élmény egy túra. Vendégeink egyik legkedveltebb programpontja!

tovább

Jógaoktatás

Jógaoktatás

Egyéni és csoportos keretek között is.

tovább

Csapatépítés

Csapatépítés

A csapatépítő tréning lényege az egyének „csapatjátékossá való átképzése”, ami a mindennapi gyakorlatoktól eltérő, szokatlan, újszerű feladatok segítségével történik.

tovább

Szauna & jakuzzi

Szauna & jakuzzi

A szaunát az északi népek feltehetően kétezer éve ismerik, bár az első írásos említések csak kb. ezer évre nyúlnak vissza. Eredetileg mosakodásra, fürdésre használatos helyiség volt, de mivel itt tiszta víz és általában tisztaság volt, szülésekhez és betegek gyógyulásához is használták.

A jakuzzi hidromasszázs technológián alapuló medencéje segít a különböző mozgásszervi megbetegedésekben szenvedőknek, nem mellesleg lazít és nyugtat.

tovább