Rendezvényközpont

Rendezvényközpontunk közel 700 nm-en várja Önöket. Termeink egyedülálló panorámával rendelkeznek és napfénytől ragyognak. Nagy rendezvénytermünk 130 nm-es, kiváló helyszín meditációs- és jógagyakorlatoknak, sport- és gimnasztikai táboroknak, valamint tánccsoportok próbáinak. Hasonló funkciót lát el emeleti 60nm-es termünk.

Nagy konferenciatermünket  40 fős befogadóképessége teszi üzleti találkozók, meetingek, tréningek  tökéletes helyszínévé.

Kis konferenciatermünk 10 fő kényelmes befogadására alkalmas, mely tökéletesen teret ad kisebb csoportos összejöveteleknek, baráti találkozóknak, vagy nagyobb családi megbeszéléseknek. 

Rendezvényközpontunk mind az aktív pihenésre vágyókat, mind a nyugodt kikapcsolódást keresőket megörvendezteti az itt található jakuzzijával és szaunájával. Az épületben helyet kaptak öltözők, tusolók és egy masszázshelyiség is. A Központ akadálymentesített. Bővebben ajánlatainkról és szervezett tréningjeinkről a 'Programajánló' és 'Cégeknek, csoportoknak' menüpontban olvashat.

Bérleti díjaink, technikai eszközeink iránt érdeklődjön elérhetőségeinken.