• Főépület
 • apartman
 • apartman 2
 • fürdőszoba
 • recepció
 • jógaterem
 • étterem
 • medence
 • medence 2
 • panoráma

Integrált Medicina

A jövő gyógyászata – Integratív medicina

Próbáld ki a gyakorlatban!

Ahhoz, hogy megértsük önmagunkat, testünk lelkünk működését, ismernünk kell a természet összefüggő törvényeit, benne az ember létét meghatározó test, a lélek, a szellem egységes rezgéseit. Ezt a bonyolult rendszert, ha szükséges, csak lépésről lépésre lehet változtatni a hármas egységben, azaz holisztikus megközelítéssel.

Az „ép tested ép lelket takar” csak együtt létezik és akik felismerték, hogy tenniük kell önmagukért, az egyensúlyukért, a gyógyulásukért és elfogadják a személyre szabott, tudatos cselekvést, ők tudják a legjobb eredményeket elérni.

Legyen ez akár krónikus betegségből való kilábalás, vagy az egészség megőrzése, a prevenciós életforma, betegség elkerülése –a különböző terápiás megközelítések integrált alkalmazása, tudja leghatékonyabban és a lehető legkevesebb káros mellékhatással a gyógyító, vagy megelőző eredményt elérni.

Az integratív orvosi szemlélet egyedülállóan ötvözi a nyugati és keleti orvoslással az életmód terápiát és a lelki támogatást.

A hagyományos orvoslás, ellátás és a bevált komplementer gyógymódok kiegészítve egymást, a hatékony természetgyógyászati módszerek együttes alkalmazásával jelentiaz integratív medicinát, mely holisztikus, egyénközpontú megközelítést tesz lehetővé.

Cél az egészség fenntartása, illetve a gyógyulás. Ennek elérésére az orvosok, a természetgyógyász terapeuták, mozgásterapeuták, coachokaktív közreműködésével, egyénre szabott kezelési tervet állítunk fel.

Szakember csapatunk a fenti szemlélettel végzi munkáját, alapjaiban használva a hozzánk legközelebb álló és kipróbált, több ezer éves indiai, ayurvédikus gyógyítást.

Fenti megfontolásokból indítjuk az 5 napos életmódváltó programjainkat, hogy segítsünk változtatni, elsajátítani az egészségmegőrző, gyógyító technikákat.

Ajánljuk krónikus betegnek, diabéteszben, magas vérnyomásban szenvedőknek, túlsúllyal rendelkezőknek és minden érdeklődőnek.

Amit nyújtunk:

 • Ayurvédikus orvosi állapotfelmérés - integrált diagnosztika, személyre szabott terápia,

 • Integrált terápia a gyakorlatban javaslat egyéni alkattal harmonizáló táplálkozásra, jóga, életmód tanácsadás coach segítséggel,

 • Életmódformáló tanácsadás

 • Ayurvédikus főzőtanfolyam- bemutatunk profi szakács vezetésével ayurvédikus, vegán ételek készítése

 • Gyógynövények, teák egyénre szabott összetételben

 • Relaxáció, meditáció, tudatos jelenlét megélése

Az otthon elért eredmények, változások kontrolljaként kurzus folytatása 6 hónap elteltével, vagy igény szerint kontroll hétvégén.

Az 5 napos program teljes ellátással, szállással vasárnap délutántól – csütörtökig tart, várhatóan 2022. januári indulással. Elő regisztráció 2021. december 01.-től lehetséges.

Figyelje honlapunkat a további információkért, vagy küldje el kérdéseit az integraltmedicina@gmail.com e-mail címre.

Dr. Eszes Gabriella Gyöngyi bemutatkozása

Dr. Eszes Gabriella Gyöngyi, belgyógyász szakorvos vagyok. 23 éve végeztem a Szegedi
Egyetem Orvostudományi Karán, 5 évvel később pedig a Pécsi Egyetemen belgyógyászati
szakvizsgát szereztem. A belgyógyászat témakörében Magyarországon és Németországban szereztem tapasztalatokat. Jelenleg a Buzsáki Háziorvosi Praxist vezetem. Emellett már az egyetemi évek alatt nagy érdeklődéssel fordultam a természetgyógyászat felé. Az általános természetgyógyászati vizsgán túl a fitoterápia (gyógynövény terápia) és apiterápia (méhészeti termékekkel történő gyógyítás) témaköréből szereztem végzettséget. Fontosnak tartom a természet kincseinek alkalmazását egészségünk megőrzésében és
helyreállításában, ezért próbáltam a nyugati orvosláshoz tartozó munkám mellett folyamatosan a szelíd, szervezetünket mellékhatásokkal kevésbé terhelő módszerekről és készítményekről is tudáshoz és tapasztalatokhoz jutni.

Megosztás

Kapcsolat

Szafner Timea értékesítési manager (egyéni és csoport foglalások)

Telefon: (+36) 20/411-9199

E-mail: info@radheresort.hu

Cím: 8699 Somogyvámos,
Táncsics M. u. 7.

Recepció

Telefon: (+36) 20/509-8373

Üzemeltető: TÓ.G.A. Kft. 
Székhely:
 1039 Budapest,
Árpád u. 54.
Telephely:
8699 Somogyvámos,
Táncsics M. u. 7.
Adószám: 12121924-2-41 

Szakmai partnereink: