• Főépület
  • apartman
  • apartman 2
  • fürdőszoba
  • recepció
  • jógaterem
  • étterem
  • medence
  • medence 2
  • panoráma

Apartmanok

Vintage stílusú szállásaink 2-4-6 személyes apartmanok, mediterrán hangulatú terasszal.

Megnézem

Akció, ajándékutalvány

Legyen szó akár pihentető kikapcsolódásról, vagy aktív felüdülésről Magyarország egyik legszebb táján, a Somogyi-dombság szívében télen is szeretettel várjuk vendégeinket.

Megnézem

Vegetáriánus étterem

Ételeink egészségesek, ízletesek és laktatóak, melyek alapanyagai a szomszédos öko-gazdálkodásokból származnak.

Megnézem

Konferencia- és Rendezvényterem

Konferenciák, céges összejövetelek, továbbképzések, hétvégi tréningek, üzleti megbeszélések, esküvők és bankettek ideális helyszíne.

Megnézem

Kezdőlap

A Rádhé Resort foglalási feltételei:

Foglalását az info@radheresort.hu email címen várjuk.

Egyéni foglalásokat az előzetes egyeztetéseket követően, abban az esetben tudunk biztosítani, ha a visszaigazoló email-ben leírtak szerint vendégünk a resort számlájára elutalta a foglaló összegét, mely összeg az első éjszaka apartman díja.

Lemondás esetén, vendégünk kérésére a foglalás dátuma egyszeri alkalommal módosítható, a foglaló visszafizetésére nincs lehetőség. 

Bejelentkezés:

Előzetes bejelentkezést követően vendégeink számára az apartmanok elfoglalására, a bejelentkezés napján legkorábban 14:00 órától van lehetőség, illetve a kijelentkezés napján legkésőbb 10:00 óráig kérjük az apartman elhagyását.

Járványügyi tájékoztató

Kedves Vendégeink, Partnereink!

Mindenekelőtt reméljük Ön és családja is jól van és egészséges. Azért, hogy ez így is maradjon a Rádhé Resort minden munkatársa az elmúlt hetekben azon dolgozott, hogy ebben a kihívásokkal teli időszakban is megtalálja azt a megoldást, mely a legbiztonságosabb kikapcsolódási formát nyújtja Önnek. Hiszen a zavartalan pihenés mellett a legfontosabb az Ön egészsége! Ezzel kapcsolatban a következő információkat szeretnénk megosztani Önnel. 

 

Biztonságos szállásadás:

Apartmanjaink fekvése szerencsés,hiszen egymástól teljes mértékben elkülönülő házakból állnak. A különleges helyzetre való tekintettel a csoporttal érkező vendégeknek- az eddigi 2-3 fős elhelyezés helyett- most lehetőségük van egyéni elhelyezést kérni, melyet kedvezményes felár ellenében kínálunk. Ezt a legutóbbi fejlesztésünknek köszönhető kilenc új apartman teszi lehetővé. 

 

Különleges fertőtlenítési szabályok:

Munkatársaink fokozottan ügyelnek a tisztaságra és a fertőtlenítésre. Az utóbbi hetekben teljes fertőtlenítést végeztünk és különleges higiéniai eljárásokat dolgoztunk ki a jövőre nézve. Kollégáink munkavégzés közben kesztyűt, szájmaszkot viselnek. A közösségi terekben lévő mosdókat, kilincseket szigorú szabály szerint 15 percenként fertőtlenítik, a mosdókban a hagyományos szappan mellett kézfertőtlenítőket is kihelyeztünk. A jóga termet minden óra után fertőtlenítjük. Emellett a jóga órákat és egyéb közösségi programokat lehetőség van a szálláshoz tartozó parkban megtartani. A frissen feltöltött, klóros vízű medencék melletti napozóágyakat, székeket minden használat után fertőtlenítjük. Az apartmanokat még az eddigieknél is nagyobb odafigyeléssel tartjuk tisztán. A minikonyhát sterilizáljuk, az ágyneműket fertőtlenítő mosással tisztítjuk. 

 Rádhé Resort csapata


A Rádhé Resort és Syám Meditációs és Rendezvényközpont Magyarország egyik legszebb táján, a Somogyi-dombság szívében helyezkedik el, Somogyvámoson. A település és környékének története egészen az avar időkbe nyúlik vissza. A történelmi hagyomány szerint a Somogyi hercegséget öröklő Koppány vezérnek a mai Somogyvámos közelében volt a vezéri szállása, és innen indultak lázadó csapatai Veszprém ostromára 997-ben. A történelmi múltú és természeti kincsekben bővelkedő környezetben a Radhé Resort és Syám Meditációs és Rendezvényközpont tökéletes hely a nyugodt kikapcsolódásra, egyéni vendégeink, családok részére, ugyanakkor ideálisan teret ad üzleti találkozók, esküvők és összejövetelek szervezéséhez is.

A Rádhé Resortban jelenleg 4 különböző típusú apartman található korszerűen felszerelt konyhával, melyek akár 44 személy kényelmes befogadására is alkalmasak. Az apartmanok bámulatos panorámával rendelkeznek, csodálatos kilátással a méltán híres somogyi dombokra és a meghitt, középkori hangulatot sugárzó településre, Somogyvámosra.

Nemcsak Ön, hanem kedves vendégei és ügyfelei is csodálatos napokat tölthetnek el ezen a szemet és szívet egyaránt gyönyörködtető helyen. Kellemes környezet, változatos táj, kiváló konyha és fantasztikus személyzet, akik minden kívánságát lesik... és mindezt barátságos árakon!

A pihentető kikapcsolódást, vagy aktív felüdülést a "4 napraforgós" minőségű szállás kényelmén túl szauna, jakuzzi teszik még kellemesebbé. Az ahimsza Vegetáriánus étterem, a szervezett masszázsok, jógaórák valamint autentikus ökrös szekér túrák varázsolják az itt eltöltött időt valódi élménnyé.