• Főépület
  • apartman
  • apartman 2
  • fürdőszoba
  • recepció
  • jógaterem
  • étterem
  • medence
  • medence 2
  • panoráma

Rendezvény és tábor szervezőknek,(jóga, festészet, fotózás)

 

Rendezvény és tábor szervezőknek,(jóga, festészet, fotózás)

Csoportos rendezvények, táborok szervezőinek kedvezményes ajánlatainkkal tudunk szolgálni. Központunk magas színvonalon, teljes körű szolgáltatást nyújt különböző jóga, meditációs, sporttáborok lebonyolításához, illetve magánszemélyek, családok vendégül látására. Egyedi árajánlatot készítünk, melyért érdeklődjön elérhetőségeinken.

JógaA jóga egyik célja a testi és a szellemi erők felébresztése. A jóga mindennapos gyakorlása önmagában is hasznos, javítja az egészséget, jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást hoz és az életminőség javulását eredményezi.

Jógaoktatóink a neves Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola jóga mester BA alapszakán végeztek- diplomás vaisnava jógamesterek komoly joga oktatói és tanulói múlttal. 

Egyedi kültéri és beltéri helyszínt tudunk biztosítani jógatáboroknak, melyet 130 m2-en, prémium kialakítású jógatermünk használata tesz még kellemesebbé.

Jógaoktatás és jógaórák elérhetőek a helyszínen képzett és odaadó kollégáink által, akik egyéni illetve csoportos jógaoktatást is vállalnak igény szerint. További információt e-mailben, vagy telefonon kérhetnek kedves vendégeink.Festészet
: Festőtáborunkat képzett és országosan elismert festő tartja. A résztvevők megismerkedhetnek a szabadban a természet utáni festés technikáival, elmélyülhetnek a tájképfestészetben. 

Jelentkezni e-mailben, vagy telefonon lehet.Fotózás
:Ideális fotótábor helyszín a Radhé Resort és Syám Meditációs és Wellness Központ, valamint környéke. A természetet kedvelők paradicsoma. A zöldellő tavasztól, a virágos nyáron át a színes őszig mind-mind hálás téma.

Jelentkezni e-mailben, vagy telefonon lehet.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1 - Bogdán -Molnár Virág2019.10.08. 08:24

Kedves Radheresort!

Rovid jogas elvonulasra keresek idealis helyszint, november 15-17-ig. Korulbelul 8-10-12 fovel erkeznek. Penteken lenne 2 gyakorlas, szombaton 3, vasarnap 1. Felpanzios ellatas tokeletes lenne.
Varom visszajelzesuket, hogy van-e szabad idopont, es kerek szepen egy arajanlatot is erre a hetvegere!

Udvozlettel,

B.Molnar Virag

Megosztás

Kapcsolat

Recepció (egyéni foglalások)

Telefon: (+36) 20/509-8373

Szafner Timea értékesítési manager (csoport foglalások)

Telefon: (+36) 20/411-9199

E-mail: info@radheresort.hu

Cím: 8699 Somogyvámos,
Táncsics M. u. 7.

Üzemeltető: TÓ.G.A. Kft. 
Székhely:
 1039 Budapest,
Árpád u. 54.
Telephely:
8699 Somogyvámos,
Táncsics M. u. 7.
Adószám: 12121924-2-41 

Szakmai partnereink: