About us

A Radhé Resort és Syám Meditációs és Wellness Központ Magyarország egyik legszebb táján, a Somogyi-dombság szívében helyezkedik el, Somogyvámoson. A település és környéke története egészen az avar időkbe nyúlik vissza. A történelmi hagyomány szerint a Somogyi hercegséget öröklő Koppány vezérnek a mai Somogyvámos közelében volt a vezéri szállása, és innen indultak lázadó csapatai Veszprém ostromára 997-ben. A történelmi múltú és természeti kincsekben bővelkedő környezetben a Radhé Resort és Syám Meditációs és Wellness Központ tökéletes hely a nyugodt kikapcsolódásra, ugyanakkor ideálisan teret ad üzleti találkozók, esküvők és összejövetelek szervezéséhez.


Somogy megye egy új szálláshellyel lett gazdagabb, ahol különleges szolgáltatásokkal tesszük kellemessé és felejthetetlenné az Önök kikapcsolódását. Vadonatúj apartmanházaink a legkorszerűbb technikával készültek; ugyanakkor tiszteletben tartva a régi hagyományokat, a hely arculatához alkalmazkodnak.

A bővülés alatt álló Radhé Resortban jelenleg 6 különböző típusú apartman található minibárral, mely összesen akár 24 személy kényelmes befogadására alkalmas. Az apartmanok bámulatos panorámával rendelkeznek, csodálatos kilátással a méltán híres somogyi dombokra és a meghitt, középkori hangulatot sugárzó településre,

Somogyvámosra. Az építés és üzemeltetés során számos környezettudatos megoldást alkalmaztunk és alkalmazunk, megújuló energiák hasznosításával.

A Radhé Resort a rohanó és zsúfolt világtól elzártan, exkluzív környezetben várja a Somogy megyébe és környékére látogató vendégeket. A belsőépítészeti tervezés során kiemelt hangsúlyt kapott a természettel harmonizáló, letisztult összkép megteremtése; az egyszerű prémium alapanyagok, és a különleges megoldások felhasználása. Rengeteg természetes fényforrás teremt nyugalmat és pihenést biztosító szolid hátteret.

A somogyi dombok ezer éves múltra visszatekintő kultúrája mellett egy még ősibb kultúrát is megismerhet az ide látogató: India 5.000 éves gyógymódjába, életformájába, az Ayurvédikus egészségmegőrzésbe tekinthetnek be vendégeink.A pihentető kikapcsolódást, vagy aktív felüdülést a "4 napraforgós" minőségű szállás kényelmén túl szauna, jakuzzi teszik még kellemesebbé. A pizzéria és ahimsza vegetáriánus étterem, a szervezett masszázsok, jógaórák valamint autentikus ökrös szekér túrák varázsolják az itt eltöltött időt valódi élménnyé.

Mindezeket a szolgáltatásokat képzett, odaadó kollégáink teszik teljessé.

Próbálja ki Ön is, hogy milyen egy gondtalan kikapcsolódás a Rádhé Resortban! Szeretettel várjuk!