Jógatábor illetve elvonulás szervezőknek

 

Jógatábor illetve elvonulás szervezőknek

Csoportos jógatáborok, illetve elvonulások szervezőinek kedvezményes ajánlatainkkal tudunk szolgálni egész évben. A rendezvényközpont magas színvonalon, teljes körű szolgáltatást nyújt, különböző jóga, meditációs, és sporttáborok lebonyolításához. Gyönyörű helyszínen, nyugodt környezetben, biztosítjuk a kiváló minőségű vegetáriánus étkezéseket is. Egyéni csoport szervezői ajánlatokért kérem a megadott elérhetőségeken jelentkezzen.

Jóga:

A jóga egyik célja a testi és szellemi erők felébresztése. A jóga mindennapos gyakorlása önmagában is hasznos, javítja az egészséget, jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást hoz, és az életminőség javulását eredményezi.

Egyedi kültéri illetve beltéri helyszínt tudunk biztosítani a jóga táboroknak, elvonulásoknak, melyet a 130 nm-es, prémium kialakítású jóga termünk használata tesz még kellemesebbé.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1 - Csík Zoltán2022.01.10. 18:24

Jónapot!

5 éve működő Jobb agyféltekét fejlesztő Önismereti csoportunk számára keresnénk majd olyan lehetőséget, ahol egy nemrég kezdő csoporttal (2021. szeptemberében) majd 3 napra el tudnánk bújni kicsit a város és a mindennapok zajától és lehetőségünk nyílna gyakorolni. Egy teremre lenne szükségünk leginkább, ahol csukott szemmel gyakorlunk, hogy a jobb agyféltekénket fejlesszük. Lenne benne egy nap amikor egy Élet_kör napot tartunk ami leginkább mozgás ( tánc ) -ra emlékeztet. Mindhárom napon zene szól, így relatív hangosabb tevékenység. Nagyon jót tenne a csapatnak ha végre nem kellene haza rohanni egyből a minden napok őrületébe hanem 3 napot együtt tudnánk ott tölteni. Milyen lehetőségek vannak ? Hétköznapokon vagy Péntektől-Vasárnapig? Ott alvással és étkezéssel együtt , nagyjából hogy tudunk számolni? Kb 10-15 fő jönne elsőre. Várom visszajelzésüket, köszönettel: Csík Zoltán