Jógatábor illetve elvonulás szervezőknek

 

Jógatábor illetve elvonulás szervezőknek

Csoportos jógatáborok, illetve elvonulások szervezőinek kedvezményes ajánlatainkkal tudunk szolgálni egész évben. A rendezvényközpont magas színvonalon, teljes körű szolgáltatást nyújt, különböző jóga, meditációs, és sporttáborok lebonyolításához. Gyönyörű helyszínen, nyugodt környezetben, biztosítjuk a kiváló minőségű vegetáriánus étkezéseket is. Egyéni csoport szervezői ajánlatokért kérem a megadott elérhetőségeken jelentkezzen.

Jóga:

A jóga egyik célja a testi és szellemi erők felébresztése. A jóga mindennapos gyakorlása önmagában is hasznos, javítja az egészséget, jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást hoz, és az életminőség javulását eredményezi.

Egyedi kültéri illetve beltéri helyszínt tudunk biztosítani a jóga táboroknak, elvonulásoknak, melyet a 130 nm-es, prémium kialakítású jóga termünk használata tesz még kellemesebbé.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#6 - Koppanyi Gyula2023.08.05. 17:40

Tisztelt Szállásadó!

Koppánnyi Gyula vagyok jóga gyakoró.

Oktober 11. ès 15. között szeretnék 15 -18 fő rèszère jóga tábort szervezni,napi háromszori ètkezèssel,jógaterem használattal.
Ha van még erre az időpontra hely, kèrem kèszítsen számunkra árajánlatot.

Tisztelettel.:
Gyula

#5 - Varga2023.06.14. 11:30

Kb. 15-20 főre szerveznek fitness tábort szeptember 16-17 hétvégéjere.
Köszönöm előre is az ajánlatát!
Varga zsofia
Táborszervező

#4 - Zsuzsanna Fehér2023.01.25. 13:56

T . Szervezők!

Érdeklődöm, hogy hosszú hétvégére - 2 éjszaka - kb 10-15 fővel milyen költségekkel számolhatok? Reggeli és estebéddel ha számoljuk az étkezést mennyibe kerül?

#3 - Antal Andrea Anna2022.05.31. 05:19

Kedves Vendéglátó!


Szeptember 9 - 11 között egy 10-15 fős csoporttal Nia mozgastechnika tábort tartanánk. Kedvező időjárás esetén a mozgásokat szabadban, este tibeti hangtalmeditacióhoz fedett helységbe vonulnánk. A mozgáshoz zenét használunk, a társaság vegyes étrendű.
Kérem küldjenek árajánlatot a lehetőségekről.

Üdvözlettel,
Antal Andrea Anna
Fitness életmód és táplálkozási tanácsadó
06-30/361-2563

#2 - Hardy Réka2022.03.29. 11:54

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Hardy Réka vagyok, jógaoktató. Szeretnék önökhöz szervezni egy 2 napos hétvégi jógatàbort. A tàbor tervezett létszàma 15-20 fő.

Van esetleg szabad nyári hétvége, ahol ennyi főre tudnak szàllást biztosítani, illetve a rendezvényterem is szabad jógaóra megtartására?

Köszönettel,

Réka

#1 - Csík Zoltán2022.01.10. 18:24

Jónapot!

5 éve működő Jobb agyféltekét fejlesztő Önismereti csoportunk számára keresnénk majd olyan lehetőséget, ahol egy nemrég kezdő csoporttal (2021. szeptemberében) majd 3 napra el tudnánk bújni kicsit a város és a mindennapok zajától és lehetőségünk nyílna gyakorolni. Egy teremre lenne szükségünk leginkább, ahol csukott szemmel gyakorlunk, hogy a jobb agyféltekénket fejlesszük. Lenne benne egy nap amikor egy Élet_kör napot tartunk ami leginkább mozgás ( tánc ) -ra emlékeztet. Mindhárom napon zene szól, így relatív hangosabb tevékenység. Nagyon jót tenne a csapatnak ha végre nem kellene haza rohanni egyből a minden napok őrületébe hanem 3 napot együtt tudnánk ott tölteni. Milyen lehetőségek vannak ? Hétköznapokon vagy Péntektől-Vasárnapig? Ott alvással és étkezéssel együtt , nagyjából hogy tudunk számolni? Kb 10-15 fő jönne elsőre. Várom visszajelzésüket, köszönettel: Csík Zoltán