• Főépület
  • apartman
  • apartman 2
  • fürdőszoba
  • recepció
  • jógaterem
  • étterem
  • medence
  • medence 2
  • panoráma

Apartmanok

Vintage stílusú szállásaink 2-4-6 személyes apartmanok, mediterrán hangulatú terasszal.

Megnézem

Akció, ajándékutalvány

Legyen szó akár pihentető kikapcsolódásról, vagy aktív felüdülésről Magyarország egyik legszebb táján, a Somogyi-dombság szívében télen is szeretettel várjuk vendégeinket.

Megnézem

Vegetáriánus étterem

Ételeink egészségesek, ízletesek és laktatóak, melyek alapanyagai a szomszédos öko-gazdálkodásokból származnak.

Megnézem

Konferencia- és Rendezvényterem

Konferenciák, céges összejövetelek, továbbképzések, hétvégi tréningek, üzleti megbeszélések, esküvők és bankettek ideális helyszíne.

Megnézem

Kezdőlap

Járványügyi tájékoztató

Kedves Vendégeink, Partnereink!

Mindenekelőtt reméljük Ön és családja is jól van és egészséges. Azért, hogy ez így is maradjon a Rádhé Resort minden munkatársa az elmúlt hetekben azon dolgozott, hogy ebben a kihívásokkal teli időszakban is megtalálja azt a megoldást, mely a legbiztonságosabb kikapcsolódási formát nyújtja Önnek. Hiszen a zavartalan pihenés mellett a legfontosabb az Ön egészsége! Ezzel kapcsolatban a következő információkat szeretnénk megosztani Önnel. 

 

Biztonságos szállásadás:

Apartmanjaink fekvése szerencsés,hiszen egymástól teljes mértékben elkülönülő házakból állnak. A különleges helyzetre való tekintettel a csoporttal érkező vendégeknek- az eddigi 2-3 fős elhelyezés helyett- most lehetőségük van egyéni elhelyezést kérni, melyet kedvezményes felár ellenében kínálunk. Ezt a legutóbbi fejlesztésünknek köszönhető kilenc új apartman teszi lehetővé. 

 

Különleges fertőtlenítési szabályok:

Munkatársaink fokozottan ügyelnek a tisztaságra és a fertőtlenítésre. Az utóbbi hetekben teljes fertőtlenítést végeztünk és különleges higiéniai eljárásokat dolgoztunk ki a jövőre nézve. Kollégáink munkavégzés közben kesztyűt, szájmaszkot viselnek. A közösségi terekben lévő mosdókat, kilincseket szigorú szabály szerint 15 percenként fertőtlenítik, a mosdókban a hagyományos szappan mellett kézfertőtlenítőket is kihelyeztünk. A jóga termet minden óra után fertőtlenítjük. Emellett a jóga órákat és egyéb közösségi programokat lehetőség van a szálláshoz tartozó parkban megtartani. A frissen feltöltött, klóros vízű medencék melletti napozóágyakat, székeket minden használat után fertőtlenítjük. Az apartmanokat még az eddigieknél is nagyobb odafigyeléssel tartjuk tisztán. A minikonyhát sterilizáljuk, az ágyneműket fertőtlenítő mosással tisztítjuk. 

 

Étkezések:

A konyha minden szegletét is különleges fertőtlenítési kezelések alá vontuk. Éttermünk berendezését úgy alakítottuk át, hogy biztosított legyen a vendégek közötti két méter távolság. Az asztalokat, székeket minden vendég után fertőtlenítjük. Lehetőség van egyszer használatos tányérokat, evőeszközöket kérni. Hagyományos étkészleteinket pedig egy speciális gép fertőtlenítőszerrel és gőzzel kezeli. A svédasztalos étkezéseket megszüntetjük, helyette felszolgáljuk a fogásokat. Aki szeretné, az ételt az apartmanjába is szabadon elviheti és ott elfogyaszthatja. 

 

Egészségmegőrzés:

Szükség esetén egészségügyi személyzet is rendelkezésre áll. A nálunk működő ayurveda központban pedig lehetőség van immunerősítő vitamin kezelésekre, állapotfelmérésre.

Fontos információ a Somogyvámosra érkezőknek, hogy a faluban nem volt igazolt koronavírusos megbetegedés. 

Vendégeinket az aktuális kormányrendeletek betartása mellett nagy szeretettel fogadjuk!

A meglévő, vagy tervezett foglalásával kapcsolatban és a járvány időszak miatt megváltozott nyitva tartásunkról tájékoztatjuk Önöket, valamint az alábbi meg szokott elérhetőségeken tudnak érdeklődni.

A Rádhé Resort csapata


A Rádhé Resort és Syám Meditációs és Rendezvényközpont Magyarország egyik legszebb táján, a Somogyi-dombság szívében helyezkedik el, Somogyvámoson. A település és környékének története egészen az avar időkbe nyúlik vissza. A történelmi hagyomány szerint a Somogyi hercegséget öröklő Koppány vezérnek a mai Somogyvámos közelében volt a vezéri szállása, és innen indultak lázadó csapatai Veszprém ostromára 997-ben. A történelmi múltú és természeti kincsekben bővelkedő környezetben a Radhé Resort és Syám Meditációs és Rendezvényközpont tökéletes hely a nyugodt kikapcsolódásra, egyéni vendégeink, családok részére, ugyanakkor ideálisan teret ad üzleti találkozók, esküvők és összejövetelek szervezéséhez is.

A Rádhé Resortban jelenleg 4 különböző típusú apartman található korszerűen felszerelt konyhával, melyek akár 44 személy kényelmes befogadására is alkalmasak. Az apartmanok bámulatos panorámával rendelkeznek, csodálatos kilátással a méltán híres somogyi dombokra és a meghitt, középkori hangulatot sugárzó településre, Somogyvámosra.

Nemcsak Ön, hanem kedves vendégei és ügyfelei is csodálatos napokat tölthetnek el ezen a szemet és szívet egyaránt gyönyörködtető helyen. Kellemes környezet, változatos táj, kiváló konyha és fantasztikus személyzet, akik minden kívánságát lesik... és mindezt barátságos árakon!

A pihentető kikapcsolódást, vagy aktív felüdülést a "4 napraforgós" minőségű szállás kényelmén túl szauna, jakuzzi teszik még kellemesebbé. Az ahimsza Vegetáriánus étterem, a szervezett masszázsok, jógaórák valamint autentikus ökrös szekér túrák varázsolják az itt eltöltött időt valódi élménnyé.